Info

Om oss

Vi är ett litet företag i Kallbygden, Åre kommun, som samlat en rad olika kompetenser under samma tak. Allt för att kunna erbjuda både helhetslösningar och punktinsatser.
Grafisk hjälp med allt från en helt ny grafisk profil till nya visitkort. Digitaltryckeri med möjlighet att trycka dina nya visitkort, men även affischer, foldrar, m.m. Webbutveckling där vi tar fram både hemsidor och facebook-sidor. Tills sist vill vi nämna möjligheten till webbhotell hos oss.

Vår vision

Vår vision är att hjälpa främst de små företagen att på ett enkelt och bra sätt öka sin marknadsföring.

Vi som jobbar här

Född upp uppvuxen i Kiruna men med rötterna i Kall. Efter närmare två decennier som ingenjör, projektledare och affärsutvecklare inom rymdbranschen, var det dags att se sig om efter något nytt. Och som många andra som värdesätter livet på landet, så blir man snart något av en mångsysslare. Webbutveckling, SEO (sökmotoroptimering), social medier, marknadsföring och webbhotell är några av de färdigheter jag bidrar med i företaget. Trail running, schäfrarna och det egna countryrockbandet The Taylors är en del av belöningen...

Per-Erik Olsen

Webb/webbhotell
pererik@madeinkall.se

Kommer från Kall. Bodde 5 år i Umeå där jag studerade till ingenjör inom medieteknik. Flyttade tillbaka till Åre där jag tog över en reklamfirma och nu har kontorsplatsen byts till Fabriken i Kall. Har alltid tyckt om att vara kreativ och det är något speciellt med att snabbt se resultat när man jobbar med trycksaker. Friluftsliv är något som ligger varmt om hjärtat och jag har ett stort musikintresse.

Månadens skivtips: Kadawatha-The World of Hypocrisy

Daniel Wikström

Layout/digitaltryckeri
daniel[a]madeinkall.se